Calitatea serviciilor oferite
CALITATEA

RESPECTAREA TERMENELOR DE EXECUTIE

in orice situatie, cu orice obstacole s-ar confrunta, Stil Home Design duce proiectul la bun sfarsit la timp


PRETUL

nu se modifica pe parcursul lucrarilor, ramanand cel stabilit in contractul initial pentru absolut toate lucrarile contractate de firma noastra.


TEHNOLOGIA

folosim cea mai noua tehnologie in constructii, 60% inseamna cofraje moderne importate din Germania si Franta.

Amenajari interioare armonizate. Redistribuirea spatiului interior in scopuri functionale si ergonomice. In functie de destinatia spatiului Stil Home Design ofera sugestii de amenajare pentru toate spatiile, fie ele parte a unei locuinte, fie parte unui spatiu public. Oferta este conceputa pentru diverse spatii, de la livinguri, bucatarii, bai, dormitoare, terase la spatii publice si produse de wellness. In functie de stiluriStil Home Design este mereu in concordanta cu trendurile internationale. Astfel fiecare dintre clientii Stil Home Design poate face o alegere in functie de stilul de ambientare pe care si-l doreste: NATURAL, HIGH-TECH, INOVATOR si CLASIC.

Bugetul alocat unei amenajari este de multe ori cel care dicteaza alegerile si factorul de baza atunci cand vine vorba de abordarea unui anumit stil de ambientare. De aceea Stil Home Design grupeaza oferta pe doua mari categorii, standard si design.

Calitatea unei ambientari se poate exprima prin starea de confort si buna dispozitie pe care o genereaza. Realizarea unei amenajari de calitate nu depinde direct de bugetul investit, ci de capacitatea de a alege si de a pune in opera solutia adecvata spatiului si personalitatii noastre, care sa se incadreze in bugetul disponibil. Stil Home Design inseamna, in primul rand, asumarea unei responsabilitati, aceea de a fi garantia unei amenajari de calitate, de a satisface asteptarile dumneavoastra, utilizand inteligent resursele disponibile, prin alegeri inspirate, astfel incat rezultatul final sa placa, sa fie confortabil, estetic si durabil. Ne bazam pe un concept de vanzare inovator si pe parteneriatul cu specialistii: arhitecti, designeri.