Vrei un Deviz?
Nimic mai simplu:


1. cautati un plan cadastral (cu cote) al spatiului dvs, pe care notati datele tale de contact (Nume, Prenume si numar de telefon);
2. intocmiti o lista scrisa cu renovarile si modificarile pe care le doriti in structura si amenajarea spatiului;
3. trimiteti toate acestea pe adresa noastra de e-mail si in cateva zile unul dintre consultantii nostrii va va contacta pentru a va comunica un deviz estimativ.

Doriti un pret estimativ al lucrarii pe care v-ati propus-o? Nimic mai simplu: aveti nevoie de un plan al spatiului, dupa care noi vom calcula un deviz estimativ fara a vedea efectiv spatiul. Apoi vom discuta cu dvs despre tipul de lucrari pe care le preconizati. Devizul de manopera si materiale vor aproxima pretul lucrarilor dvs. cu o marja de eroare de 5 -10 % cheltuieli neprevazute, etc.
In cadrul devizului, fiecare lucrare din manopera va avea un pret calculat la metru patrat. In functie de suprafete, complexitate si tipul lucrarilor efectuate, costul total pentru amenajarea unui apartament mediu de bloc poate varia intre 800 si 6000 de Euro (in functie de complexitatea lucrarii).
Doriti doar o igienizare? Doriti o zugraveala pentru a vinde sau inchiria apartamentul? Sau poate doriti o reamenajare totala a spatiului? Un nou concept de distributie al camerelor? Un design original de interior? Sau decorari ale peretilor si plafoanelor, pentru ca acasa visati sa va regasiti linistea, confortul si un spatiu care sa va reprezinte?
Nu trebuie sa va sperie calculul pe metru patrat. Devizul este calculat in functie de necesitatile clientului, astfel incat daca bugetul nu corespunde schimbarilor pe care doriti sa le efectuati, gasim solutii alternative pentru ca efectul vizual sa fie acelasi, insa cu costuri mai mici. Stim sa ne adaptam si sa utilizam fiecare centimetru in avantajul unui aspect de exceptie, chiar si cu un buget minim.
Ideal este ca unul dintre specialistii nostri sa poata vizita spatiul pentru a vedea situatia actuala si pentru a discuta cu dumneavoastra efectiv care sunt planurile de amenajare. Astfel oferta de preturi va fi mai apropiata de realitate intrucat se va tine mai precis cont de conditiile spatiului. Chiar daca aceasta vizionare nu este neaparat necesara sau nu este posibila pentru dumneavoastra in prima faza a evaluarii, aceasta va trebui totusi facuta inainte de a semna contractul de prestari servicii.
Toate preturile pentru manopera sunt calculate la mp, sau ml, astfel incat se plateste exact ceea ce se munceste. Costurile totale de amenajari variaza foarte mult pentru ca difera amploarea lucrarilor.